Site Overlay

Breaking: mítoszok csatája a weben!

A mítoszok csatáján mesélni: nehéz, vagány, megtisztelő. A mítoszok csatájára nézőként elmenni: szórakoztató, felemelő, elképesztő. Kijárt már a mítoszok csatájának egy kis online jelenlét, nem igaz?

2015 óta zengenek a mítoszok magyarul, nem véletlenül teltházzal. Az utolsón már be tudtuk harangozni: elkészült a mítoszok csatájának hírlevele. Sőt, weblapja is van, meg minden, és most már domainje is lett, úgyhogy büszkén doboljuk világgá:

Elkészült a mítoszok csatájának weboldala:

http://mitoszokcsataja.hu/

mítoszok csatája header

És ugyanott a hírlevélre is fel lehet iratkozni. A legjobb: mi biztosan nem spammelünk, ugyanis semmilyen felesleges kapacitásunk nincs indokolatlan kereskedelmi leveleket összeállítgatni. Meg hát olyan sok kommerciálni valónk sincs… se karkötő, se bögre, se repitoll… CSAK A LEGFONTOSABB: AZ ELŐADÁS!

FONTOS: ha minden igyekezetünk ellenére a hírlevél véletlenül a spam mappában landol, akkor a hírlevél szolgáltatóra szeretnénk ujjal mutogatni! Sokaknál előfordult, úgyhogy ez ilyen.

És amúgy meg jön a következő mítoszok csatája. Április 3 délután, Aquincum Múzeum. További részleteket írunk a hírlevélbe (is), amint megtudjuk.

Aquincum Budapest | CsodalatosMagyarorszag.hu

Szóval:

Délelőtt szavazol, délután jössz az Aquincumba! 🙂

Lesz történelmi vásár és forgatag is, szóval gyere, és biztosan jól fogod érezni magad. És még magas mesemondó-koncentráció is várható. Na hát meg ugye mítoszok csatája!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Szilvi, a kétfülű mesemondó. All Rights Reserved. | Intuitive by Catch Themes